Grafické návrhy on-line

Publikováno

Nyní Vám pomůžeme naplánovat koupelnu či kuchyni z bezpečí Vašeho domova.

V této složité době nabízíme možnost sjednání virtuální schůzky s našimi grafiky kteří Vám pomůžou s výběrem obkladů a rozmístěním zařizovacích předmětů ve Vaší nové koupelně či kuchyni.

JAK NA TO?

Inspirujte se na našem webu

Najděte si koupelnu, nebo kuchyni která se Vám líbí. Na našem webu najdete katalog kuchyní, nebo galerii návrhů koupelen. Udělejte si představu o stylu, který se Vám líbí. Pokud Vás nezaujme žádný z hotových návrhů na našem webu, ale máte obrázek vysněného řešení odjinud, připravte si obrázek nebo odkaz pro naši komunikaci.

Připravte si podklady

Pro zpracování grafického návrhu se nám bude hodit již na začátku nákres prostoru, který se bude řešit a Vaše předběžná představa o novém umístění jednotlivého vybavení.

Co všechno budete pro diskusi nad návrhem potřebovat naleznete v sekci „Grafické návrhy koupelen“ nebo „Grafické návrhy kuchyní„.

Spojte se s námi

Nebojte se nás kontaktovat, rádi se Vám budeme věnovat. Projdeme spolu zadání, vysvětlíme si průběh práce na grafickém návrhu. Zašleme Vám náhledy k další diskusi a jakmile vše dotáhneme k Vaší spokojenosti, připravíme cenovou nabídku a zajistíme závoz až domů.

Kontaktovat nás můžete zde:
e-mail: zakazky@msokoupelny.cz
telefon pevná linka: 518 327 212
telefon mobilní: 777 729 048

Jsme tu pro Vás každý všední den od 8:00-15:00

Váš Tým MSO Koupelny Kuchyně